SELEKTORI MUŠKE I ŽENSKE PIONIRSKE REPREZENTACIJE BIH OBJAVILI UŽE SPISKOVE

Selektori muške i ženske pionirske reprezentacije BiH objavili uže spiskove za predstojeća BVA takmičenja.

Na spisku V.D. selektora ženske pionirske reprezentacije BiH, Slavka Đerića našlo se slijedećih 12 odbojkašica:

Bogdanić Edna , Obuća Džana, Radović Ivana, Baranac Stana, Nedić Tijana, Lukić Jelena, Vučković Sara, Vidović Viktorija, Ćosić Džana, Celar Barbara, Miletić Ivana i Muhamedović Eda.

Ženska pionirska reprezentacija BiH na pripremama će se okupiti u Vogošći, od 16.- 21. jula 2014. godine, nakon čega pionirke putuju na Balkansko odbojkaško prvenstvo u Ivanjicu/Srbija koje će se odigrati od 22 – 26. jula 2014. godine.

Pored ženske pionirske reprezentacije BiH na turniru će učestvovat i reprezentacije Albanije, Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Turske i domaćina turnira Srbije.
Sastav grupe 1: Albanija, Bugarska, Crna Gora i Turska
Sastav grupe 2: Bosna i Hercegovina, Makedonija, Rumunija i Srbija

Na spisku V.D. selektora muške pionirske reprezentacije BiH, Amira Ćurana našlo se slijedećih 12 odbojkaša:

Gudelj Ivan, Dautefendić Amel, Jurić Petar, Mehić Edin, Borojević Ilija, Novaković Jovan, Filip Lečić, Matej Ivić, Joso Tepeluk, Ivić Ivo, Jocić Bojan i Glišić Andrej.

Muška pionirska reprezentacija BiH na pripremama će se okupiti u Vogošći, od 19.- 24. jula 2014. godine, nakon čega pionirke putuju na Balkansko odbojkaško prvenstvo Ankaru/Turksa koje će se odigrati od 25 – 29. jula 2014. godine.

Pored muške pionirske reprezentacije BiH na turniru će učestvovat i reprezentacije Bugarske, Rumunije, Srbije i domaćina turnira Turske.
Sastav grupe: Bosna i Hercegovina, Bugarska, Rumunija, Srbija i Turska