POZNATI POLUFINALNI PAROVI PLAY OFF-A PREMIJER LIGE BOSNE I HERCEGOVINE

Nakon odigranih četvrtfinalnih duela Premijer lige Bosne i Hercegovine u kategoriji muškaraca i žena, dobili smo polufinalne parove u obje kategorije.

Naime, u muškoj kategoriji će polufinalne parove činiti OK”Kakanj 78” – OK”Mladost”  i  OK”Borac” – HOK”Domaljevac” dok će se u kategoriji žena sastati SOK”Mostar” – ŽOK”Bimal Jedinstvo” i ŽOK”Gacko” – UOK”Banjaluka Volej”.

Ekipa OK”Kakanj 78” je sa maksimalnih 2:0 savladala ekipu OK”Bosna” Kalesija dok je ekipa OK”Mladost” također maksimalnim rezultatom savladala ekipu OK”Ljubinje-Bankom”.

U drugom polufinalnom meču se sastaju OK”Borac” koji je savladao ekipu OK”Bosna” Sarajevo maksimalnim rezultatom 2:0 i HOK”Domaljevac” koji je savladao OK”Jedinstvo” također sa 2:0.

 

U kategoriji žena SOK”Mostar” je savladao ekipu ŽOK”Jahorina”, ŽOK”Bimal-Jedinstvo” je bilo bolje od ŽOK”Igman”, ŽOK”Gacko” je savladao OK”Sloboda” dok je UOK”Banjaluka Volej” bio bolji od ekipe OK”Goražde” s tim da je druga utakmica ova dva kluba proglašena rezultatom 3:0 zbog nemogućnosti dolaska gostujuće ekipe na utakmicu i odlaganja iste. Sve utakmice četvrtfinala Play off-a u ženskoj kategoriji su završene maksimalnim rezultatom 2:0.

 

Prve polufinalne utakmice su na rasporedu u periodu 26.03 – 28.03.