Poraz odbojkaša i odbojkašica na otvorenju Mediteranskih igara

U prvim utakmicama odbojke na pijesku na Mediteranskim igrama u Peskari muški i ženski par iz Odbojkaškog saveza BiH doživjeli su porez.

Monika Valandro i Dajana Petrović, predstavnice Odbojkaškog saveza BiH našle su se u grupi A sa predstavnicama Albanije, Slovenije i Italije. U današnjoj utakmici sa Slovenskim parom Fabjan Erika i Jancar Tjasa par Valandro/Petrović poražen je rezultatom 2:0 (po setovima 21:11 i 21:16). Sutra će predstavnice Odbojkaškog saveza BiH odigrati dvije utakmice na turniru. Prvu utakmicu sa predstavnicama Italije sa početkom u 09,50 časova, a drugu utakmicu sa predstavicama Albanije sa početkom u 17,40 časova.

Muški par Teodorović Drago i Kisić Žarko voljom žrijeba našli su se u grupi B zajedno sa predstavnicima Francuske, Lebanona i Turske. U današnjoj utakmicu koja je odigrana u tri seta par Teodorović/Kisić poraženi su od strane predstavnika Francuske rezultatom 2:1 (po setovima 21:17, 11:21 i 15:9). Utakmica sa predstavnicima Turske sutra je na rasporedu u 14,10 časova, a utakmica sa predstavnicima Lebanona 03.09. sa početkom u 10,50 časova.