PODJELJENA OPREMA IZ DRUGE TRANŠE RAZVOJNOG PROJEKTA FIVB I CEV

U prostorijama Olimpijskog komiteta BiH danas je predstavnicima odbojkaških klubova, organizacija i ustanova uručena oprema za terene odbojke na pijesku iz druge tranše razvojnog projekta Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svjetske odbojkaške federacije (FIVB) “Renoviranje i opremanje terena odbojke na pijesku u Bosni i Hercegovini” .

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović danas je uručio opremu za deset klubova, organizacija i ustanova sa prostora BiH ukupne vrijednosti od 34.500 konvertibilnih maraka. Riječ je o odbojkaškim stubovima, zaštiti za odbojkaške stubove, sudijskim stolicama, zaštiti za sudijske stolice, odbojkaškim mrežama sa antenama, trakama za obilježavanje terena, ručnim semaforima, pumpama za lopte i ravnalicama za pijesak.

Opremu su dobile slijedeći klubovi, organizacije i ustanove: Općina Breza, Opština Sokolac, Opština Kotor Varoš, Ženski odbojkaški klub “Modriča”, Odbojkaški klub “Goražde”, Banja Laktaši doo, Hrvatski odbojkaški klub “Čapljina”, Osnovna škola “Srbija” Pale, doo. Lovac i Škola odbojke “Žepče”.

„Ovo je nastavak implementacije četvorogodišnjeg projekta ‘Renoviranje i opremanje terena odbojke na pijesku u Bosni i Hercegovini’ – projekta ukupne vrijednosti 80.000 USD, koji zajednički realizujemo uz podršku CEV i FIVB”, istakao je Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza BiH.

Predstavnik opštine Kotor Varoš Slobodan Petrović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da Odbojkaški savez BiH vodi brigu o klubovima i omogućava im nesmetan rad i kvalitetnu opremu za održavanje turnira i festivala odbojke.

“Posao oko organizacije tradicionalnog turnira u odbojci na pijesku, koji organizujemo već četvrtu godinu, biće znatno olakšan i zahvaljujući podršci Odbojkaškog saveza BiH odbojka je sve popularnija u našem gradu”, istakao je Petrović.

Iz Odbojkaškog saveza BiH poručuju da će akcija dodjele opreme biti nastavljena, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Svjetskom odbojkaškom federacijom i Evropskom odbojkaškom konfederacijom u 2017. i 2018. godini.

Galeriju fotografija možete pogledati na:

https://plus.google.com/105687074104931553361/posts