PIONIRI IPAK NA TURNIRU U BUGARSKOJ

Zahvaljujući naporima roditelja pionira koji su pozvani u mušku pionirsku odbojkašku reprezentaciju, uz podršku OS BiH, pioniri  će ipak putovati na turnir u Bugarsku.

Roditelji su lično i uz prijatelje (pojedinace i vlasnike firmi) obezbijedili 85% sredstava. Pomoć su pružili: Doo „Sloboprom“ Lončari, Doo „Alfa“ Modriča, Doo „Timko“ Brčko, Restoran „Big Ben“ Brčko, „Viena Tour“ Brčko, Sport Caffe „Volley“ Brčko, OK „Napredak“ Odžak, OK „Ljubinje-Bankom“ Ljubinje, OK „Ilijaš“ Ilijaš. Odbojkaški savez BiH izdvojiće 15% od ukupno potrebnih sredstava.

Na ovaj način pioniri će obaviti kraće pripreme i učestvovati na turniru u Bugarskoj.

Savez se zahvaljuje roditeljima na učinjenim ličnim naporima i pojedincima i firmama koji su dali podršku roditeljima i Savezu u nastojanju da se stvore uslovi za odlazak na turnir.

Predsjednik OS BiH je 12.06.2017. godine održao sastanak sa predstavnicima roditelja i selektorom pionirske reprezentacije. Na sastanku su dogovoreni svi detalji oko organizacije priprema i učešća na turniru, u vezi uplate sredstava i plaćanja obaveza prema dobavljačima – davaocima usluga. Pošto će sredstva biti uplaćena na žiro račun OS BiH, Savez će sve dokaze o uplatama iz sredstava koje doniraju roditelji i njihovi prijatelji redovno dostavljati roditeljima kako bi imali uvid u stvarne troškove. Treba napomenuti da su o mjestu priprema i ponuđenim uslovima i obezbjeđenju prevoza za Bugarsku u dijelu koji se odnosi na finansijske obaveze odlučivali roditelji koji su uključeni u obezbjeđenje sredstava. Restoran i apartmani „Helvetia“ Lopare dao  je izuzetno povoljnu cijenu za pripreme, prevoznik „Viena Tour“ Brčko  je takođe ponudio najnižu moguću cijenu prevoza koja je daleko ispod uobičajenih cijena.