OKONČAN NASTUP REPREZENTATIVNIH SELEKCIJA BIH NA BVA ŠAMPIONATIMA U 2012. GODINI

Učešće na BVA takmičnjima u 2012. godini uzele su muška kadetska, ženska kadetska i muška juniorska reprezentacija, te U23 muška i ženska ekipa odbojke na pijesku postigli su slijedeće rezultate:

Muška kadetska reprezentacija nastupila je na BVA šampionatu koji je odigran u Bukureštu/Rumunija gdje je u konkurenciji osam reprezentacija u ukupnom poretku zauzelaečtvrto mjesto.

Ženska kadetska reprezentacija učestvovala je na BVA šampionatu koji je odigran u Baru/Crna Gora. Kadetkinje su u konkurenciji devet reprezentacija u ukupnom poretku zauzelepeto mjesto.

Muška juniorska reprezentacija nastupila je na BVA šampionatu koji je odigran u Zrenjaninu/Srbija gdje je u konkurenciji osam reprezentacija u ukupnom poretku zauzela šesto mjesto.

U23 muška i ženska ekipa učestvovala ja na BVA turniru odbojke na pijesku koji je odigran u Strumici/Makedonija. U ukupnom plasmanu ženska ekipa je u konkurenciji od osam ekipa zauzela peto mjesto, dok je muška ekipa zauzela sedno mjesto u konkurenciji od osam ekipa.

Ovim akcijama okončane su reprezentativne aktivnosti OS BiH u 2012. godini.