ODRŽAN SASTANAK PREDSJEDNIKA HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA, ODBOJKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE I ODBOJKAŠKOG SAVEZA BIH

Tokom CEV Generalne skupštine u Luksemburgu, u pauzi zasjedanja održan je sastanak predsjednika Hrvatskog Odbojkaškog saveza, Odbojkaškog saveza Crne Gore i Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine i njihovih saradnka. Sastanku je prisustvovao i Vladimir Grbić prvi potpredsjednik Odbojkaškog saveza Srbije.

cev_20161112-110730

Tokom sastanka dogovorene su aktivnosti koje se odnose na razvojen projekte prekogranične saradnje i apliciranja za sredstva iz programa IPA fondva.

Na osnovu ranije obavljenih razgovora, na ovom sastanku potvrđena je zajednička spremnost tri naiconalne odbojkaške federacije za pripremu i realizaciju projekta. Vladimir Grbić, kao osoba koja se dokazala i kroz implementaciju razvojnih projekata i kao član Razvojne komisje FIVB-a, ranije i sada je izrazio volju i spremonost da pomogne i doprinese pripremi i realizaciji projekta.

Zaduženi su generalni sekretari ove tri naiconalne odbojkaške federacije da hitno obave sve poslove organizacione i administrativne prirode u pripremi za aplikaciju. Definisan je i sastav stručnog tima koji će pripremiti podatke i informacije za izradu projekta.