OBJAVLJEN ŠIRI SPISAK MUŠKE KADETSKE REPREZENTACIJE BiH

123Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine zajedno sa Odbojkaškim savezom Srbije organizator je Finalne runde Evropskog prvenstva za kadete koje će se odigrati u periodu od 13. – 21. aprila 2013. godine u Laktašima odnosno u Beogradu. U skladu sa takmičarskim pravilima formirat će se po jedna preliminarna grupa od po 6 reprezentacija u svakom gradu, s tim što će se završnica u kojoj će učestvovati 8 reprezetnacija odigrati u Laktašima.

 
Obzirom da je OS BiH jedan od organizatora takmičenja muška kadetska reprezentacija BiH stiče direktno pravo učešća u Finalnoj rundi takmičenja.
 
U vezi sa gore pomenutim selektor muške kadetske odbojkaške reprezentacije BiH, Lubiša Ristić, objavio je širi spisak kadeta za Evropsko prvenstvo.
 
Na spisku su:
TEHNIČARI: Trakić Eldar (MOK „Brčko Jedinstvo“), Bečirović Mirza (OK „7. Lukavac“), Bjelopoljak Adnan (OK „Kakanj“) i Janković Miloš (OK „Student B.O.“).
 
KOREKTORI: Krivokapa Muris (OK „Kakanj“), Radončić  Anel (OK „Bosna“), Lucić Anto (HOK „Domaljevac“) i Mirković  Miroslav (OK „Mladost“).
 
BLOKERI: Matić Marko (HOK „Domaljevac“), Mihalj Bono (OK „Napredak“), Simić Simiša (OK „Radnik“),  Cinac Nedin (OK „Bužim“) i Popović Miloš (OK “Slateks”).
 
PRIMAČI: Petrović Aleksandar (OK „Drina“), Budinčić Teofan (OK „Ljubinje“), Simikić Milenko (MOK „Brčko Jedinstvo“), Kuzmanović Dušan (OK „Radnik“), Đakovac Esad (OK „Kakanj“) i Uglješić  Goran (OK „Modriča Optima“).
 
LIBERO: Lukić Mlađan (MOK „Brčko Jedinstvo“) i Mustafić Sejdin  (OK „Kakanj“).
 
Selektor će početkom marta 2013. godine objaviti uži spisak od 16 kadeta.