CEV PROJEKAT “IGRAJ ODBOJKU, RASTI SA NJOM” U BANJALUCI: VELIKA STVAR ZA BUDUĆNOST NAŠE ODBOJKE

4U okviru projekta “Igraj odbojku, rasti sa njom”, banjalučkim školama Odbojkaški Savez Bosne i Hercegovine u proteklom periodu  dodijelio je školske lopte i mreže. Projekat “Igraj odbojku, rasti sa njom”, nažalost, zbog pandemije koronavirusa i mjera za prevenciju i suzbijanje pandemije, nije bilo moguće izvesti u punom kapacitetu.

U kontaktu sa Razvojnim odjelom CEV-a, Odbojkaški Savez BiH sproveo je takmičenje u mogućnostima koje dozvoljavaju trenutne epidemiološke mjere, te je organizovan turnir – manifestacija na kojoj su učestvovale škole učesnice u projektu sa po jednom muškom i ženskom ekipom.

Jednodnevno takmičenje je održano 14.11.2021. godine, u sportskoj dvorani „Centar“ u Banja Luci. Zbog ograničenja izazvanih epidemiološkom situacijom u društvu, broj prijavljenih ekipa je bio manji u odnosu na broj škola kojima su dodijeljeni sportski rekviziti za korištenje u nastavi fizičkog vaspitanja.

Na kraju manifestacije izvršeno je proglašenje pobjednika, ali su priznanja u vidu medalja, dodijeljena svim učesnicima.

“Nastavnici školskih ekipa koji su učestvovali na takmičenju su izrazili zahvalnost za dodijeljene sportske rekvizite, naglasivši da su im od velike koristi u nastavi, te da će se i u budućem periodu svakako odazivati na ovakve i slične pozive Odbojkaškog Saveza Bosne i Hercegovine. Ovakvi projekti su velika stvar za budućnost naše odbojke.”, izjavio je Slaviša Kuzmanović, koordinator projekta  “Igraj odbojku, rasti sa njom” za Banjaluku.

[Best_Wordpress_Gallery id=”34” gal_title=”CEV PROJEKAT IGRAJ ODBOJKU, RASTI SA NJOM” U BANJALUCI”]