POZNATI DOMAĆINI FINALNIH JUNIORSKIH TURNIRA OS BiH

Danas su u prostorijama Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine određeni organizatori finalnih turnira takmičenja mlađih kategorija u ženskoj i muškoj juniorskoj konkurenciji.

Nakon izvršenog bodovanja prijava koje su dostavili  OK”Troglav” iz Livna i OK”Ilidža” iz Ilidže, tehnička organizacija finalnog turnira mlađih kategorija u konkurenciji juniorki, dodjeljena je OK”Ilidža” iz Ilidže, čija je prijava osvojila najveći broj bodova.

Obzirom da se za organizaciju finalnog turnira mlađih kategorija u konkurenciji juniora nije prijavio niti jedan klub, na osnovu Propozicija takmičenja mlađih kategorija u OS BiH,  za domaćina turnira u konkurenciji juniora određen je OK “Modriča-Optima” iz Modriče.

Finalni turnir u ženskoj i finalni turnir muškoj konkurenciji odigraće se 04. i 05. maja 2018. godine.

UČESNICI TURNIRA U ŽENSKOJ JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

OK “Ilidža” Ilidža
ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko
OK “Inova” Banja Luka
OK “Troglav” Livno

UČESNICI TURNIRA U MUŠKOJ JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

OK “Modiča-Optima” Modriča
OK “Gradina Herceg” Srebrenik
OK “Olovo” Olovo
OK “Ljubinje-Bankom” Ljubinje

U takmičarskoj 2016/2017. sezoni titulu pobjednika u ženskoj juniorskoj konkurenciji odnio je Ženski odbojkaški klub “Gacko” iz Gacka, dok je titula pobjednika u muškoj konkurenciji pripala OK “Ljubinje-Bankom” iz Ljubinja.

Pregled pobjednika stalnih takmičenja Odbojkaškog saveza BiH za period od 2005/2006. do 2016/2017. sezone možete pogledati OVDJE