ZAVRŠENE PRIJAVE ZA MANIFESTACIJU „JEDAN DAN VIŠE ZA ODBOJKU“

U skladu sa ranije definisanim rokovima, danas su zatvorene prijave za učešće u manifestaciji „Jedan dan više za odbojku”.

Na osnovu preliminarnih kalkulacija i uvida u registracijske obrasce dostavljene od strane odbojkaških klubova i škola iz Bosne i Hercegovine, 29. februara 2016. godine odigraće se oko 450 odbojkaških utakmica u 25 gradova iz cijele Bosne i Hercegovine uz učešće oko 4800 učesnika.

Kao što je ranje naglašeno, za organizatore rangirane od 1 – 3. mjesta iz Odbojkaškog saveza Federacije BiH i Odbojkaškog saveza Republike Srpske za koje se utvrdi da su bili najuspješniji organizatori, Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine obezbjediće adekvatne nagrade, i to:

1. Za prvoplasirane na rang listi – po 10 Mikasa SKV5 kids odbojkaških lopti.
2. Za drugoplasirane na rang listi – po 5 Mikasa SKV5 kids odbojkaških lopti.
3. Za trećeplasirane na rang listi – po 3 Mikasa SKV5 kids odbojkaške lopte.

Svaki organizator obavezan je najkasnije do 02.03.2016. godine, do 14,00 časova, dostaviti kancelariji Odbojkaškog saveza BiH obrazac za izvještaj, popunjen na engleskom jeziku, zajedno sa kvalitetnim foto i video zapisom utakmica koje je organizovao. Organizatori koji ne dostave pomenutu dokumentaciju neće se uzeti u razmatranje prilikom rangiranja.

Obrazac za izvještaj možete preuzeti OVDJE.