PRIJEM REPREZENTATIVKE BOSNE I HERCEGOVINE MILANE BOŽIĆ KOD NAČELNIKA OPŠTINE MODRIČA

 

Screenshot_12Načelnik opštine Jovica Radulović organizovao je 06. septembra 2021. godine prijem za izvanrednu odbojkašicu Milanu Božić, koja je prve odbojkaške korake napravila u Modriči.

Milana Božić rođena je 2000. godine u Doboju. Odbojkom se počela baviti u  četvrtom razredu osnovne škole u odbojkaškoj sekciji. Nakon pet godina prelazi u prvi tim Modriče. Sjajna Modričanka koja igra na poziciji tehničara nakon igranja za ekipe Modriče, Kule iz Gradačca i švajcarskog VFM Zesara postigla je dogovor sa ekipom ŽOK Ub. U sezoni 2020/21 osvaja prvensto Srbije, kao jedna od najuspješnijih odbojkašica.

Za pionirsku reprezentaciju BiH zaigrala je sa 14 godina, sa 15 je bila kapiten kadetske selekcije, a sa 16 je već dobila poziv u seniorsku reprezentaciju.

Ove godine je sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine je po prvi put učestvovala na Evrposkom prvenstvu koje je održano u Beogradu.

Milana Božić je svakako jedan od najvećih dragulja bh. sporta i djevojka pred kojom je svijetla odbojkaška karijera.

Načelnik  Radulović je čestitao Milani na rezultatima koje postiže godinama unazad, poželio mnogo uspjeha u budućnosti, zahvalio se što na najljepši mogući način predstavlja svoj grad te uručio poklon.

Milana nije krila oduševljenje prijemom i pažnjom koja joj je ukazana, te istakla da joj podrška grada iz kojeg je ponikla neizmjerno znači.