POZNATI DOMAĆINI FINALNIH KADETSKIH TURNIRA OS BiH

Nakon isteka roka za dostavljanje ponuda za organizaciju finalnih turnira mlađih kategorija u konkurenciji kadeta-kinja, u prostorijama Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine određeni su organizatori finalnih turnira takmičenja mlađih kategorija u ženskoj i muškoj kadetskoj konkurenciji.

Obzirom da se za organizaciju finalnog turnira mlađih kategorija u konkurenciji kadeta-kinja  nije prijavio niti jedan klub, na osnovu Propozicija takmičenja mlađih kategorija u OS BiH,  za domaćina turnira u konkurenciji kadetkinja određen je OK “Goražde” iz Goražda, dok je tehnička organizacija finalnog turnira u konkurenciji kadeta dodjeljena OK”Gradina-Herceg” iz Srebrenika.

Finalni turniri u ženskoj i muškoj konkurenciji odigraće se 12. i 13. maja 2018. godine.

UČESNICI TURNIRA U ŽENSKOJ KADETSKOJ KONKURENCIJI

OK “Goražde”, Goražde
OK “Inova”, Banja Luka
OK “Maglaj”, Maglaj
OK “Hercegovac”, Bilaća

UČESNICI TURNIRA U MUŠKOJ KADETSKOJ KONKURENCIJI

OK “Gradina-Herceg”, Srebrenik
OK “Modiča-Optima”, Modriča
OK “Ljubinje-Bankom” Ljubinje
OK “Kakanj 78”, Kakanj

U takmičarskoj 2016/2017. sezoni titulu pobjednika u ženskoj kadetskoj konkurenciji odnio je Odbojkaški klub “Inova” iz Banja Luke, dok je titula pobjednika u muškoj konkurenciji pripala OK “Modriča-Optima” iz Modriče.

Pregled pobjednika stalnih takmičenja Odbojkaškog saveza BiH za period od 2005/2006. do 2016/2017. sezone možete pogledati OVDJE