POZNATI ORGANIZATORI FINALNIH TURNIRA OS BIH U MUŠKOJ I ŽENSKOJ JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

Danas su u prostorijama Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine određeni organizatori finalnih turnira takmičenja mlađih kategorija u muškoj i ženskoj juniorskoj konkurenciji.

Obzirom da se za organizaciju finalnog turnira nije prijavio niti jedan klub koji ispunjava uslove definisane aktima Odbojkaškog saveza BiH, za domaćina turnira u ženskoj juniorskoj konkurenciji određen je ŽOK “Bimal-Jedinstvo” iz Brčkog, dok će organizator finalnog turnira u muškoj juniorskoj konkurenciji biti OK “Modriča-Optima” iz Modriče.

Finalni turnir u muškoj konkurencijii odigraće se 03. i 04. juna u Modriči, dok će se turnir u ženskoj konkurenciji odigrati 10. i 11. juna 2017. godine u Brčkom.

UČESNICI TURNIRA U ŽENSKOJ JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko
OK “Gacko” Gacko
OK “Kula-Gradačac” Gradačac
OK “Troglav” Livno

UČESNICI TURNIRA U MUŠKOJ JUNIORSKOJ KONKURENCIJI

OK “Modiča-Optima” Modriča
HOK “Domaljevac” Domaljevac
OK “Olovo” Olovo
OK “Ljubinje-Bankom” Ljubinje

U takmičarskoj 2015/2016. sezoni titulu pobjednika u muškoj juniorskoj konkurenciji odnio je Odbojkaški klub “Modriča-Optima” iz Modriče, dok je titula pobjednika u ženskoj konkurenciji pripala OK “Slavija” iz Istočnoh Sarajeva.

Pregled pobjednika stalnih takmičenja Odbojkaškog saveza BiH za period 2005/2006. – 2016/2017. sezona možete pogledati na:

http://osbih.ba/v2/wp-content/uploads/pdf/Pregled%20pobjednika%20stalnih%20takmicenja%20OS%20BiH/#/2/