PREDSJEDNIK CEV ANDRE MEYER UPUTIO PISMO SAUČEŠĆA I PODRŠKE

Katastrofe izazvane poplavama – Pismo podrške…

Za: Odbojkaški savez BiH
Milutin Popović, predsjednik

Katastrofe izazvane poplavama – Pismo podrške

Poštovani predsjedniče,

Sa velikom tugom i brigom čuli smo za elementarne nepogode u BiH i Srbiji, obje zemlje pogođene velikim poplavama. CEV je u potpunosti svjestan poteškoća sa kojima se vaša federacija suočava zbog ove katastrofe i sa kojima se može susresti u bliskoj budućnosti.

Budite sigurni da CEV i Evropska odbojkaška porodica stoje uz vašu federaciju i posebno uz one koji su pogođeni ovom elementarnom nepogodom i daćemo sve od sebe da vam obezbijedimo svu potrebnu pomoć i podršku kako bi se reaktivirao svakodnevni život i kako bi se ponovo izgradila uništena infrastruktura za bolju budućnost.

Visoko cijenimo vašu vjerodostojnu saradnju tokom proteklih godina i sva nastojanja i aktivnosti vaše federacije za razvoj odbojke i odbojke na pijesku u vašoj zemlji i širom Evrope. Pozitivne slike i impresije po pitanju organizacije CEV Evropskog prvenstva za kadete 2013. godine koje su zajednički organizovali BiH i Srbija još uvijek su u našem pamćenju.

U ime Evropske odbojkaške porodice želimo da izrazimo iskreno i duboko saučešće svima onima koji su pogođeni ovim poplavama i u isto vrijeme da vam ponudimo pomoć i podršku u ovoj tragičnoj situaciji.
Ostajemo na punom raspolaganju za daljnje razgovore o konkretnim aktivnostima koje treba preduzeti.

Iskren pozdrav,

Andre Meyer
CEV Predsjednik

Original dopis predsjednika CEV možete pogledati ovdje