LJETNI FESTIVAL ODBOJKE NA PIJESKU NA ILIDŽI

Nakon prošlogodišnjeg uspiješno organizovanog Ljetnog festivala odbojke na pijesku, Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine ponovo je aplicirao projekat prema Evropskoj odbojkaškoj konfederaciji. Projekat je odobren i pripreme za organizaciju festivala nalaze se u završnoj fazi.

Ovogodišnji Ljetni festival odbojke na pijesku održaće se u periodu od 08-09. avgusta 2015. godine. Za mjesto održavanja festivala odabran je sportsko-rekreacioni kompleks „Termalne Rivijere“ na Ilidži.

I ove godine pravo učešća na festivalu imaće dječaci i djevojčice od 8 – 18 godina starosti. Ukupan broj učesnika festivala ograničen je na 200 dječaka i djevojčica. Za potrebe održavanja festivala biće postavljeno 10 terena za odbojku na pijesku (dva terena na pijesku u standardnim dimenzijama i 8 terena na travi).

Festival će se održati u slijedećim terminima:

Subota, 08.08.2015. godine u trajanju od 15,00 – 19,30 časova

Nedjelja, 09.08.2015. godine u trajanju od 09,00 – 13,00 časova

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine za sve učesnike festivala obezbijediće majice i prigodna priznanja (diplome i medalje).

Format takmičenja biće definisan od strane organizatora u zavosnosti od broja prijavljenih parova odbojke na pijesku i biće objavljen prije početka festivala.

Sve osobe zainteresovane za učešće na festivalu mogu se prijaviti koristeći Prijavni obrazac koji se može preuzeti OVDJE.